NAM logo rooddonker KLEINHet Nationaal Media Paspoort is volledig vernieuwd!

Hierbij biedt de Nationale Academie voor Media en Maatschappij dit jaar weer volledig gratis een compleet vernieuwde versie van het Nationaal Media Paspoort aan! Op basis van onderzoek en input vanuit de gebruikers van het Paspoort (waarvoor heel veel dank!) is de kwaliteit van het materiaal sterk verbeterd en gemoderniseerd!
PO, VO Onderbouw/Bovenbouw, MBO en VSO zijn beschikbaar in de nieuwe versie. 
 
Wij wensen iedereen weer veel plezier met het nieuwe materiaal. Wij nodigen hierbij iedereen uit om weer input te leveren, waarmee we het materiaal continu kunnen blijven verbeteren. Dit kan via de contactpagina. Alvast dank daarvoor!

Digital Monday, een initiatief van Dé Codeerschool. Met als doel leerkrachten bij te praten over leermiddelen die je kunt inzetten voor het onderwijs op gebied van Digitale Geletterdheid. Vandaag bespreken we het platform Nationaal Media Paspoort. Voor meer informatie over digitale geletterdheid ga naar www.codeerschool.nl.

Het lesprogramma

Alle leerlingen krijgen lessen over 7 thema's, die elk schooljaar terugkomen. De 7 lessen per schooljaar duren tussen de 20 en 50 minuten per les en zijn exact afgestemd op de leeftijd, belevingswereld en het onderwijsniveau en leervermogen van de leerlingen. U kunt zelf bepalen of u de lessen binnen een korte periode organiseert of verspreidt over een langere periode.

/Weet%20wat%20je%20ziet
Weet wat je ziet
/Bewaak%20je%20identiteit
Bewaak je identiteit
/Wat%20je%20geeft%20krijg%20je%20terug
Wat je geeft krijg je terug
/Houd%20de%20klok%20in%20de%20gaten
Houd de klok in de gaten
/Maak%20goede%20keuzes
Maak goede keuzes
/Bescherm%20je%20privacy
Bescherm je privacy
/Zorg%20voor%20je%20eigen%20veiligheid
Zorg voor je eigen veiligheid